Експерти американського журналу Variety назвали найгірші фільми року, що минає. Так, кінокритик Пітер Дебруж вважає найгіршим фільмом 2019 року "Дамбо".

Картину Тіма Бертона він назвав "химерним карнавалом, на якому жорстокі люди знущаються і глумляться над віртуальними тваринами".

Дебруж також розкритикував фільм Найта Шьямалана "Скло", де "після майже двох годин стомлюючого нарощування грандіозного протистояння воно потонуло в неглибокій калюжі".

Критик Оуен Гліберман на перше місце свого антирейтингу поставив "Люди в чорному: Інтернешнл" Гері Грея, який він вважає "нудним, бездушним і жадібним".

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

"Різдво на двох" з Емілією Кларк експерт назвав "нудотним" фільмом, який "змусив заткнути вуха" навіть Джорджа Майкла, який лежить у могилі.

Нагадаємо, актриса Хелена Бонем Картер викликала дух принцеси Маргарет заради ролі.

Як повідомляв Знай. ua, фільм і серіал із Зеленським у головній ролі потрапив в топ-10 найпопулярніших відео на YouTube.

Також Знай. ua писав, що названі головні претенденти на золоту статуетку "Оскар-2020".

Раніше повідомлялося, що нещодавно завершилися зйомки серіала "Козаки. Абсолютно брехлива історія" для каналу ICTV. Це перший в Україні псевдоісторичний комедійний екшн-серіал про козаків. Масштабний проект ще до виходу на екрани назвали "Піратами Карибського моря" по-українськи.

Серіал "Козаки. Абсолютно брехлива історія" є творінням студії IQ Production при підтримці Міністерства культури.