Як відомо, нещодавно різноманітні іноземні ЗМІ повідомили, що відомий гуморист 74-річний Євген Петросян узаконив стосунки із власною 30-річною коханкою Тетяною Брухуновою. Відтак, цю подію не обійшла стороною і колишня дружина знаменитого коміка, яка прокоментувала це, пише видання Super.

Так, за її словами, вона ще досі невпевнена, що це правда, однак, якщо це так, то вона бажає їм щастя. "Я не в курсі. Якщо це дійсно правда, я бажаю їм щастя!", - прокоментувала екс-дружина Петросяна Олена Степаненко.

коханка Петросяна
коханка Петросяна

Щодо самої Брухунової, то наразі вона відмовилася коментувати будь-яку інформацію, що стосуються і її, і Петросяна. Також і сам гуморист відмовляється спілкуватись із журналістами та не відповідає на дзвінки.

Нагадуємо, що нещодавно Петросян засвітився зі своєю молодою коханкою на фестивалі "Нова хвиля". Пара активно щось обговорювала та не приховувала почуттів.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Як писав Знай.ua, Петросян показав, що витворяє з молодою коханкою: Степаненко прозріла.

Також Знай.ua писав про те, що Петросяну і Степаненко відмовили у розлученні: залишаться разом назавжди.