Популярна російська акторка і дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус нещодавно влипла в серйозний секс-скандал. Все це з-за постільної сцени на зйомках фільму "Текс", в якому актриса знімалася з молодим російським актором Олександром Петровим. Однак пристрасті потроху вщухають, а Христина та її чоловік не коментують скандал. Однак після секс-скандалу хейтеров в Instagram в Асмус стало більше, але зірка не сильно звертає на них увагу і продовжує радувати фанатів яскравими кадрами.

Так цього разу Христина показала миле фото з донькою Настею. Цей знімок, схоже був зроблений в рамках фотосесії сім'ї Харламова і Асмус для російського глянцю. На фотографії мама ніби наздоганяє доньку, вони зображені на стежці біля річки, обидві у світлих осінніх нарядах. Шанувальники в захваті від нової публікації актриси, і Христину, і її доньку засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.