Дочка відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка страждає від онкологічного захворювання, Аня заявила, що більше не працює з бізнес-проєктом магазину дизайнерського одягу D8 Moscow.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Ані Заворотнюк в мережі Instagram.

Пост Ані Заворотнюк, Instagram
Пост Ані Заворотнюк, Instagram

"Дорогі підписники, я більше не маю відношення до D8 Moscow. З питань звертайтеся на їх сторінку напряму", – написала Анна Заворотнюк.

Варто розповісти нашим читачам, що магазин "D8 Moscow" Заворотнюк Аня відкрила влітку разом зі своєю подругою. Про це Анастасія Заворотнюк повідомляла в Instagram наприкінці серпня 2019 року.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Ганна Заворотнюк, фото: Instagram
Ганна Заворотнюк, фото: Instagram

"Моя Анюта з подругою запустили власну лінію одягу та аксесуарів D8 Moscow. Все роблять самі, від розробки концепції бренду та дизайну всієї продукції до відбору матеріалів для пошиття та контролю виробництва. Вважаю, відмінний старт, і виходить досить непогано, як думаєте? Перша колекція розійшлася на ура", – писала тоді акторка.

Нагадаємо, із залицяльником доньки Заворотнюк трапилося нещастя: колишній Корольової примчав по допомогу.

Як повідомляв Знай.uа Гоген Солнцев вліз в історію з онкохворою Анастасією Заворотнюк: "Продажні медпрацівники".

Знай.uа писав, залицяльника молодшої Заворотнюк помітили в обіймах епатажної співачки: "Ми дуже любимо один одного".