Актриса Анна Буткевич стала героїнею грудневої обкладинки Playboy, а також презентувала кліп на пісню "Без гриму". Дебютна відеоробота Анни — це денс-бойовик, де вона бореться з Ніком Бейтманом — популярним канадським актором і красенем. У кліпі між ними виникає перестрілка, але, здається, Нік вибрав собі нерівного противника в результаті він виявляється висить на шасі злітаючого вертольота.

Зафіксувала Ганну у відвертому образі на сторінках чоловічого глянцю одна з кращих fashion-фотографів країни — Соня Плакидюк.

"Як же круто бачити Аню Буткевич на сторінках легендарного видання в моїх улюблених провокаційних, але таких “породистих”, як і сама Аня, образах! Ми зняли цю зйомку на одному диханні, змінюючи маски та костюми з спритністю фокусника, — ділиться Соня Плакидюк. — Зйомка вийшла зухвалою, сексуальної, в якомусь сенсі, класичною для ретро-смуг Playboy. Ми заміксувати гострі тенденції з образами старого кіно, приправили веселою вдачею нашої героїні і отримали чудовий нуарний пін-ап!".

Нагадаємо, загадкова Тіна Кароль спопелила Instagram одним тільки поглядом.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Кароль порадувала власною копією, дуже ніжно.

Також Знай. ua писав, що зваблива Тіна Кароль позбавила сну українців одним лише фото.