Вперше в історії моделлю відомого журналу Playboy стала дівчина з поголеною головою. Дівчина заявляє, що лисою почуваєє себе впевненіше.

Про це повідомляє Daily Mail.

23-річна шведська модель Вендела Ліндблом у соцмережах називає себе "та сама лиса дівчина". Вона стала "подружкою місяця журналу Playboy" - її відверті фотографії, а також коротка біографія займають центральний розворот Playboy.

Модель розповіла, що більше не хоче відрощувати волосся. Дівчина стверджує, що голена голова надає їй впевненості в собі і вона почувається "на 100% сексупільнішою".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

"Чесно кажучи, мені набридло виглядати, як усі. Я довго про це думала перед тим, як наважитися. Я розумію, що не всім подобається моя зовнішність. Важливо мислити позитивно і впевнено йти до своєї мети", - розповіла Ліндблом.

Також модель зізналась, що часто втрачала можливості через відсутність волосся - роботодавці вибирали дівчат з довгим волоссям і віддавали роботу їм.

Знімки з'являться в січневому номері видання. Автором фотосесії став американський фотограф Джош Райан.

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим вбранням. Цього разу Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина позує в спортивному вбранні, яке складається з чорних лосин і коротенького спокусливого топа ніжно-блакитного кольору, який ледь утримує восьмий розмір грудей моделі

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що кримська модель Playboy облилася водою і розсунула ноги на даху.

Також портал "Знай.uа" писав, що кримська модель Playboy вивалила все, що можна, і навіть те, чого не можна.