Слава Камінська – відома українська співачка, яка виступає в складі групи "НеАнгели" разом з Вікторією Сміюхою. Нещодавно артистки відзначили 13-ту річницю існування групи, і на честь цього випустили новий альбом і вирушили у всеукраїнський тур. У своєму Instagram Слава рідко показує спільні з Вікою фото, але цього разу не втрималась і показала пікантний кадр з колегою по сцені.

Як видно, перед камерою зірки з'явилися в еротичних образах. Слава наділа для фотосесії бежево-коричневий брючний костюм, під піджаком якого темний ліфчик, цей наряд підкреслив ідеальні форми красуні. Волосся Камінської зібране в незвичайну зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж, вона стоїть в профіль до камери у величній позі. Поряд зі Славою стоїть Віка, на якій білі штани і чорний ліфчик, поверх якого вона накинула коротку прозору кофтинку. Її волосся також зібране в цікаву зачіску, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Слава написала: "Завтра дуже важливий день. Хто з нами ставте плюсик".

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.