Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася в Сторіс кумедними колажами з зірковими колегами, на яких телеканал "1+1" порівняв артистів з популярними персонажами дитячих мультфільмів. Так, сама Тіна перетворилася на Алісу з "Аліса в країні чудес", групу KAZKA порівняли з фільмом "Гаррі Поттер", Дорофєєва та Позитив стали Гаєчкою і Дейлом з культових "Чіп і Дейл поспішають на допомогу", Юлія Саніна стала Малефісентою, а Дзідзьо - добрим Пряником з "Шрека".

"Хто із зірок найбільше схожий на свого казкового персонажа?💫", - сказано на сторінці телеканалу. Фолловери не пройшли повз: "Дуже класно ви зробили ☺️☺️☺️ Дійсно, схоже 😄", "О, Боже !😂😂 Дзідзьо зовсім не схожий на печиво.😂😂", "Ох, Юля на фото просто диво 😍😍😍", "Всі схожі😂🔥", "Найбільше схожа @tina_karol і @vremyaisteklo", "А взагалі всі схожі:3".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.