Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася жіночним кадром, позуючи з солісткою групи The Hardkiss Юлією Саніною. Так, артистки заінтригували новим дуетом, про яку так давно мріяли шанувальники, виконавши саундрек під назвою "Вільна" до фільму "Віддана", який, до речі, вийде на екрани 16 січня.

"#ВІЛЬНА: Прем'єра дуету з лідером групи @the_hardkiss Юлією Саніною вже на @youtube", - лаконічно повідомила Кароль. Фолловери залишилися в захваті від ніжних образів дівчат і спільного дуету: "Приголомшливий дует🔥двох сильних, красивих і талановитих людей🌸🌸🌸", "це безумовно кращий дует!!пісня дуже красива і смислова. і ви з Юлею до божевілля красиві💔", "Така пісня нереальна😍немає слів описати своє захоплення🤤", "Приголомшливо😍дуже сподобалося🔥", "Дві неперевершені найліпші українські бубочки 🔥", "Надзвичайно сильний дует та виконання.... Браво!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻".

Популярні новини зараз
На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни Повістку отримають навіть ті, хто не оновив дані: нові правила призову в Україні Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.