Донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі. Нещодавно 14-річна знаменитість похвалилася фото зі спортзалу, де наполегливо займається разом з персональним тренером. Так, дівчина позувала у облягаючих червоних лосинах і коротенькому топі, засвітивши струнку фігуру.

"Як часто ви займаєтеся спортом ? І чи приносить вам задоволення? Особисто мені так , а ось в зал я з вихідними ходжу 6 разів на тиждень", - поділилася секретами стрункості Полякова-молодша. Фолловери залишилися в захваті: "Дуже гарна дівчинка))молодчинка))", "Круто дуже гарна просто вау 😍😍🌞🔥😘", "Ого... респект👍", "Шикарна фігура 😍💖🔥", "Молодчинка!) На маму схожа дуже😊", "Розумниця💐", "Боже , яка красуня 😍😍💞💞💞💕", "розумниця !так тримати!😉".

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.