На днях відома голлівудська актриса та колишня наречена Володимира Кличка Гейден Панеттьєр пішла на зухвалий вчинок та досить кардинально змінила власний імідж. Знімок із "оновленням" зірка опублікувала у власному Twitter.

Відтак, актриса після майже року мовчання в соцмережах опублікувала фотографію, де вона без довгого волосся. І слід зауважити, що зачіска із коротким волоссям їй досить пасує.

Гейден Панеттьєр, фото - Twitter
Гейден Панеттьєр, фото - Twitter

"Моя внутрішня Кірбі", - написала Гейден під фото, маючи на увазі героїню із фільму "Крик 4".

Окрім цього, в дописі зірка подякувала власному стилісту, який допоміг їй перетворитися.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, що Бред Пітт вперше після розлучення з Анджеліною Джолі розповів про нові романи: "Іскра спалахує, я відчуваю закоханість".

"Не знаю, скількох жінок і побачень мені приписували за останні два-три роки, але все це – неправдиві чутки. Я не уникаю романів, але і не шукаю їх навмисно. Час від часу якась іскра спалахує, я відчуваю закоханість, але не впевнений, що це має велике значення", – зізнався колишній чоловік Анджеліни Джолі.

Бред Пітт, фото Сomments
Бред Пітт, фото Сomments