Нещодавно у США зоологи почали закликати місцеве населення "відмовлятися" від породистих домашніх улюбленців та "всиновлювати" тих, які вже є старі та не мають породи. Відтак, не обійшли стороною таке звернення й українські знаменитості, які також вирішили підкреслити, що безпородні чотирилапі теж є красивими та вірними "друзями".

Відтак, якщо в Instagram ввести хештеги #seniordog чи #seniordogsrock, то можна побачити чимало різноманітних фотографій зірок з тваринами.

Так, серед них виявилася реперка Alyona Alyona.

"Нам інколи важко не зважати на моду. На жаль, такі "тренди" стосуються і домашніх тварин.", - підписала вона опублікований знімок.

Забий на породу: DOG MA for UAnimals

Забий на породу! Реперка Alyona Alyona, співачки Alina Pash, СТАСІК та інші українські зірки знялися у соціальній рекламі про адопцію безпритульних тварин. Ролик DOG MA for UAnimals покликаний зламати стереотипи про важливість породи й умовної "краси". "Нам інколи важко не зважати на моду. На жаль, такі «тренди» стосуються і домашніх тварин. Після чергового блокбастеру за їх участі, відбувається вибух попиту на ту чи іншу породу." - каже режисерка відео Tasya Pleshivtseva , що зняла ролик разом з DOP Angel Angelov - "Все найцікавіше в культурі відбувається на вулиці. І найкращий гіп-гоп — це любов. Якщо ти любиш вулицю, вибери собі друга там!" Поширюй відео, бери безпородну тварину та #забийнапороду! DOG MA for UAnimals Supported by MacPaw

Популярні новини зараз
Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро" Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій
Показати ще
Geplaatst door UAnimals op Woensdag 11 december 2019

Також відповідну світлину із закликом опублікувала й співачка Анастасія Шевченко, яка в народі має кличку "Стасік"

"Давайте будемо чесні із собою у тому, навіщо нам тварина. Якщо людина шукає собі не іграшку із завданими параметрами, а друга і співмешканця, з яким хочеться зігрівати один одного та веселитися досхочу — її тварина вже чекає у притулку." — каже зірка.

Анастасія Шевченко, фото - Instagram
Анастасія Шевченко, фото - Instagram

Окрім цього, серед знімків можна замітити ще одну співачку - Аліну Паш.

"Чому варто брати тварину з притулку? Щоб розділити із ним/нею дім і любов. Шейрінг — то така файна справа, вона без сумніву лікує обидві сторони." — коментує свою позицію Alina Pash.

Аліну Паш, фото - Instagram
Аліну Паш, фото - Instagram

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.