Улюблениця публіки, блогерка і телеведуча Леся Нікітюк часто радує фанатів яскравими фото і відео у своєму Instagram. Нещодавно красуня вирушила в Китай, звідки викладає знімки своїх пригод, і цей раз не став винятком – красуня показала, як чекає Санту.

Як видно, Нікітюк влаштувала фотосесію біля красивої вбраної ялинки і з'явилася перед камерою в незвичайному вбранні. На ній спокуслива коротенька сукню зі зміїним принтом, яка підкреслила ідеальну фігуру і оголила стрункі ніжки. Волосся Лесі розпущене і красиво укладене, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до новорічних фото кокетка Нікітюк написала: "Санта, я готова". Шанувальники звичайно ж не пройшли повз і почали активно обговорювати нові фото телезірки. Лесю засипають компліментами в коментарях, а деякі навіть назвали китайською Снігуркою.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.