Учасниця групи "НеАнгели" Слава Камінська, яка нещодавно розлучилася з іменитим пластичним хірургом Едгаром Камінським, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Красуня не соромиться оголятися на камеру, і нове фото стало підтвердженням – вона знялася для календаря чоловічого журналу, звичайно ж в пікантному образі.

Як видно, на обкладинці календаря Слава з'явилася в сексуальному чорному комплекті білизни з тонкої тканини з незвичайним боді-пояском для панчіх, які також на ній присутні. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі яскравий макіяж з червоною помадою. Камінська відображена в спокусливій позі, вона сидить у розкішному кабріолеті і млосно дивиться в камеру. "Липень – мій місяць", - коротко написала артистка, а шанувальники почали обговорювати нову публікацію. Фоловери у захваті від сміливого образу Слави, її завалюють компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.