Відома українська телеведуча, мандрівниця і улюблениця публіки Леся Нікітюк часто радує публіку в Instagram яскравими моментами свого життя. Так, нещодавно красуня вирушила в подорож у Китай, звідки викладає фото своїх пригод. Так, Нікітюк вже показувала фоловерам, чим її пригощали китайці, а також вона влаштовувала святкову новорічну фотосесію біля вбраної ялинки. А в цей раз поділилася, що скуштувала диво-настоянку, яка її "вставила".

На новій фотографії у соцмережі Леся сидить за столом і мило посміхається в камеру. На ній темна толстовка, а на голові елемент національного китайського костюма – яскравий величезний капелюх. Перед зіркою на столику стоїть незвичайний графин з тієї самою диво-настоянкою Жень Шень, про яку Нікітюк розповідає в коментарях до фото. Леся зізналася, що її сильно "вставило" від цього напою. "Хлопці, як мене вставило. Тої ночі не спав ніхто, ні я, ні моя подруга Оля, ні китаєць. Сам китаєць ніколи не пробував настоянки, вона простояла у нього 20 років! Він так злякався її дії, що на наступний день віддав нам", - розповіла зірка.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випала з платтячка.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.