Головна українська суперблондинка, акторка і співачка Оля Полякова, яка нещодавно ще й зайняла місце в кріслі шоу "Х-Фактор", часто радує фанатів яскравими фото у своєму Instagram. Так, цього разу зірка здорово здивувала шанувальників незвичайним образом, в якому заявилася на зйомки талант-шоу.

Як видно, Оля позує на камеру в цікавому і складному вбранні чи то мушкетера, чи то Наполеона, чи то ще когось із персонажів. На ній коротке біле плаття незвичайного крою з золотистими гудзиками, поверх якого вона одягла темно-зелений піджак з білими манжетами із золотистими гудзиками. На голові у Полякової чорний капелюх з темно-зеленим декором у тон піджака, а під ним розпущене волосся і легкий макіяж. У підписі до фото Оля питає фанатів, чи подобається їм її образ, а ті почали відповідати, але так і не визначилися, на кого вона схожа.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.