На днях у мережу злили цікавий відеоролик із знаменитим голлівудським актором та зіркою кінофільмів Marvel Робертом Дауні-молодшим. Так, актор спілкується із тваринами та обирає, хто потрапить у фільм під назвою "Дуллітл", який вже незабаром має з'явитися на українських кіноекранах.

На кадрах ролика видно, як різноманітні тварини, серед яких: тигр, білка, страус, папуга та змія, проходять кастинг та говорять із знаменитістю. А то в свою чергу обирає, хто буде грати у фільму, режисером якої виступив Стівен Гейган.

Роберт Дауні-молодший
Роберт Дауні-молодший

Зауважимо, що фільм заснований на популярній у 20-ті роки в США серії дитячих книг Х'ю Лофтинга про ветеринара Доктора Дуліттла, який умів розмовляти з тваринами.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що раніше Роберт Дауні-молодший записав звернення до українців. Відео опублікувала українська кіно дистриб'юторська компанія B&H Film Distribution Company.

Як повідомляв портал Знай.uа, актор Джеймс Нортон прилетів до Києва: як пройшла прем'єра довгоочікуваного фільму "Ціна правди".

Також портал Знай.ua писав, що зірка кінофільмів Marvel Пол Радд знявся в новому випуску YouTube-шоу "Hot Ones", в якому телеведучий Шон Еванс бере інтерв'ю у знаменитостей і разом з тим мучить їх досить гострою їжею.