Маша Полякова – 14-річна старша дочка співачки Олі Полякової, яка вже зібрала у своєму Instagram понад 100 тисяч підписників. Дівчинка навчається в школі, займається моделінгом, грає на піаніно і робить рекламу брендів в соцмережі. Маша часто публікує яскраві фото у своєму Instagram, і цей раз не став винятком – юна красуня показала себе на фото, а також призи, які збирається розіграти.

Судячи з підпису до посту, Полякова-молодша збирається розіграти солодощі та фрукти, щоб стати учасником конкурсу, потрібно виконати умови, які вона описала. Що стосується фото, то на ньому Маша позує в парку, сидячи навпочіпки. На ній темний наряд, який складається з лосин, короткої куртки, черевиків і капелюшка, вона з викликом дивиться в камеру. Фолловери моделі не залишили без уваги таку публікацію і почали виконувати умови, а також засипати Машу компліментами в коментарях.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.