Донька популярної і епатажної української співачки Олі Полякової Маша слідом за зоряної матір'ю активно викладає в соцмережах свої фото. У дівчинки-підлітка вже 100 тисяч фоловерів в Instagram, яких вона часто радує новими постами і подробицями свого особистого життя.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В цей раз Маша Полякова показала миле фото, на якому позує в досить відвертому образі. На прогулянку дівчинка вийшла в короткому світлому топіку і шортиках, які оголили довгі, як у зіркової мами, засмаглі ніжки. Довге волосся Маші розпущене, а на її обличчі немає макіяжу, дівчинка посміхається, дивлячись у камеру.

У підписі до фотографії Маша Полякова написала: "Прямо зараз я в Дніпрі на фесті блогерів @bloggers.dp.ua. Завдяки @salshow тут дуже багато блогерів з усіх міст України. Також завтра ми будемо виступати на центральній площі Дніпра, я також буду там співати, тому всіх чекаю". Треба сказати, що шанувальники вельми неоднозначно відреагували на такий пост дівчинки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.