Всесвітньо відома модель Ірина Шейк, яка підкорила міланські та паризькі подіуми, продемонструвала природну красу та пишні принади.

Шейк опублікувала пікантне фото на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Сексапільна брюнетка безперервно бере участь у зйомках для найпрестижніших міжнародних глянців та модних брендів зі світовим ім'ям. Над фото, які модель публікує на сторінках соціальних мереж, чаклує ціла команда іменитих професійних фотографів, провідних дизайнерів, візажистів та перукарів. Проте останній кадр у її інстаграмі – селфі, зроблене у напівтемряві у власному будинку.

На фото Ірина Шейк зображена лише у червоному бюстгальтері з різдвяної колекції відомого італійського бренду спідньої білизни Intimissimi. Мереживний ліф спокусливо підкреслив пишні груди зірки, а відсутність інших елементів одягу дозволила вкотре продемонструвати струнке тіло. Неабиякою відвертістю для Ірини Шейк стала цілковита відсутність макіяжу на обличчі.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, що Бред Пітт вперше після розлучення з Анджеліною Джолі розповів про нові романи: "Іскра спалахує, я відчуваю закоханість".

Як повідомляв портал Знай.uа, колишня наречена Кличка скоїла зухвалий вчинок: фанати не впізнають знаменитість, фото.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський зізнався, чи піде на вибори мера Києва: "Безславна посада".