Підприємець Мурат Налчаджиоглу, колишній чоловік Ані Лорак, розійшовся з дівчиною, з якою мав стосунки останнім часом, повідомляє “StarHit”.

Як повідомляється, Налчаджіоглу та його нова пассія Саміра відписались одне від одного в соціальних мережах, а також видалили усі спільні фотографії. Зараз Мурат ділиться із підписниками виключно історіями та фотографіями, що стосуються роботи, а Саміра в своїх дописах зізнавалась, що розчарувалась у коханні.

Ані Лорак, Newsyou
Ані Лорак, Newsyou

Ні Налчаджіоглу, ні Саміра, які були парою з 2018 року, не коментують своє розлучення.

Нагадуємо, що нещодавно деякі прихильники Ані Лорак через неприродній вигляд волосся співачки на останніх фотографіях припустили, що співачка почала носити перуки.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Сергій Лазарєв порадував свою численну армію шанувальників свіжим фото, на якому він зображений разом з красунею Поліною Гагаріною.

Також портал Знай.ua писав, що співачка Ані Лорак виклала на свою сторінку в Instagram нове відео, на якому у неї на безіменному пальці видно обручку.