Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість виставила свіжий кадр, позуючи в чорній блискучій сукні з високим розрізом на нозі і масивними паєтками. Так, артистка засвітила струнку фігуру, доповнивши образ ніжним вечірнім макіяжем.

"Все буде так, як хочеш Ти! Весь всесвіт допомагає доброму, відважному Серцю!❤️", - мотивує шанувальників Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Мені раніше набагато красивіше була з кругленьким личком😊", "Страшна стала", "Фото невдале.@@@ посмішка, а в очах смуток.😢😢", "Дуже втомлені очі..", "Дуже широкий рот.", "Чось обличчя не вдало вийшло,витягнуте сильно!😉😊".

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.