Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість разом зі своїми сестричками Хлої, Кортні, Кендалл і Кайлі, а також мамою Кріс Дженнер вирішили приміряти незвичайні образи, перевтілившись один в одну. Так, дівчата з'являться в останньому випуску 17-го сезону "Сімейки Кардашьян" в одязі та з неповторними фішками кожної: наращеним волоссям, фірмовими масивними сідницями, пухкими губами або ж відвертими вбраннями.

Варто відзначити, що Кім стала Кортні, примірявши зручний спортивний одяг і мінімум макіяжу, а Кортні стала Кім, наростивши довге волосся і примірявши накладні сідниці, а також облягаючк вбрання. Хлої з'явилася в образі мами Крісс, надівши перуку, а Кріс Дженнер, навпаки, приміряла перуку і фірмовий макіяж Хлої. Кайлі і Кендалл помінялися зачісками, а ось їх одяг не сильно змінився.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще