Як відомо, популярний український співак DZIDZIO, він же Михайло Хома, з'явиться на екранах глядачів у новому амплуа, а саме в ролі головного героя комедійного серіалу "Відморожений".

Студія

Про свої враження від зйомок першого в житті серіалу Михайло Хома розповів у студії "Сніданку з 1+1".

Так, для провідних Людмили Барбір і Руслана Сенічкіна музикант приніс символічні подарунки з 90-х, а саме тетріс, тамагочі, музичний плеєр і іграшку пружинку-веселку, так як його головний герой "заморозився" в далеких 90-х, а прокинувся вже в сучасному часі.

DZIDZIO

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Також співак розповів, як він готувався до зйомки і де надихався "атмосферою 90-х".

"Я люблю спостерігати за людьми, а потім переносити побачене на екран. Тому мені достатньо було того досвіду, що я запам'ятав з юності. Я вам розповім, що на кінець 90-х років, коли вчився, я рік часу прожив в потязі. Я вчився Києві, а їздив до Львова: у ніч з п’ятниці на суботу я спав до Львова, а з неділі на понеділок - спав зі Львова до Києва. Рік часу - це була нормальна школа життя. І їздив я зовсім не в купе, а звичайному плацкарті. Там я і наслухався різного від сусідів по вагону", - поділився спогадами артист.

DZIDZIO

DZIDZIO

DZIDZIO

Нагадаємо, що соліст популярної української поп-гурту DZIDZIO Михайло Хома відверто зізнався, що йому днями довелося пережити страшний момент у житті.

Як повідомляв портал Знай.ua, лідер популярної української групи DZIDZIO Михайло Хома розповів історію зі свого дитинства.

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова виставила спільний хороший кадр з одним, виконавцем Михайлом Хомою, більш відомого як Дзідзьо, трепетно привітавши його з днем народження.