Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася жіночним кадром, позуючи у відверій міні-сукні чорного кольору з високим розрізом на нозі і глибоким декольте, а образ доповнила пікантними напівпрозорими колготами. Так, артистка продемонструвала шикарну фігуру і засвітила довгі ніжки.

"#tinakarol #тинакароль ph @little_puida", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз, засипавши Тіну компліментами: "Тіна,ти що твориш🔥", "найкрасивіша, люблю тебе моя королева ❤️ 👑🔥", "Дитинко, ти просто гармата🔥", "Тіна Григорівна ну не можна ж бути такою 🔥🔥🔥🔥🔥", "Неймовірна😍😍😍😍😍", "ГАРЯЧААА ЯКА😻💥", "ТІНА ЩО ЦЕ ТАКЕ", "кішечкаа, ррр😻🔥", "а матюкатися можна ?🤪🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.