Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 49-річна знаменитість виставила незвичайне архівне фото, на якому позувала в зовсім незвичному образі з 80-х. Так, артистка приміряла перуку з афро кучерями, масивні сережки і плаття в сітку, розповівши, що якщо б вона народилася у Африці, то отримала б незвичайне ім'я Іфе.

"якби я народилася в Африці, мене б назвали Іфе, що в перекладі означає Любов🖤
Як ви думаєте, 🧐яке могло б бути, в такому разі, моє африканське прізвище?🤔", - поділилася думками Білик. Фолловери не пройшли повз: "Свободу Анжелі Девіз😂", "Як же вам гарно з чорним волоссям. Ви вогонь. 👏", "Дуже личить шикардос 😊👍", "Як круто з чорним волосям!!!😍👍👍👍", "Біличка, вона і в Африці Біличка😚", "Блін... Зовсім на себе не схожа😂👏".

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.