Відома українська телеведуча і мандрівниця Регіна Тодоренко часто радує публіку яскравими моментами з життя в своєму Instagram. Так, в цей раз красуня похвалилася фанатам, що поїхала на Балі, і схоже, там вона і буде зустрічати новорічні свята. У соцмережі зірка показала веселе фото, яке було зроблено на красивому пляжі з білим пісочком.

Перед камерою Регіна з'явилася в темному суцільному купальнику, який красиво підкреслив її ідеальні форми. Пишне волосся красуні розпущене і трохи розпатлане вітром, а на її обличчі немає макіяжу. Тодоренко визирає з-за стовбура величезної пальми, і красиво позуючи, дивиться в камеру. У підписі до фото вона розповіла шанувальникам, що збирається назнімати кілька оглядів готелів Балі, щоб допомогти мандрівникам визначиться з вибором готелю. Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.