Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість виставила свіжий кадр, позуючи в пікантному облягаючому латексному комбінезоні чорного кольору і масивній пухнастій бірюзовій шубці. Так, артистка заінтригувала виступом у новорічну ніч, доповнивши образ ніжним вечірнім макіяжем.

"✨Дивіться у Новорічну ніч на @1tv", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери не прийшли повз: "Як Марув", "Колір шубки незрівнянний!!! Дуже до лиця!!", "🖤🖤🖤Принцеса 🖤🖤🖤", "Фото класне❣️ Шубка мрії і так виглядає на вас шикарно!!!🌞👍", "Кароліна,яка ви красива,щира..😍Приємно на вас дивитися❤️", "Красуня❤️😍🔥🔥🔥🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹", "Шубка шикарна і колір вогонь!!!😊😘💋👄", "Красуня!!!!! Без слів!!!!! 🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.