Відома актриса Шарліз Терон відверто розповіла про своє 7-річній дитині. Вона зізналася, що повністю підтримує свого сина-трансгендера.

Відомо, що у 44-річної голлівудської актриси двоє прийомних дітей – семирічний Джексн і чотирирічна Серпня. Син артистки вже давно одягається і вважає себе дівчинкою.

При цьому Шарліз реагує дуже лояльно і не протестує проти такої самоідентифікації дитини. Вона зазначає, що не стикалася з таким, але повністю приймає вибір дитини.

Шарліз Терон, фото: PeopleTalk
Шарліз Терон, фото: PeopleTalk

При цьому голлівудська актриса отримує багато питань на цю тему і вже втомилася від критики недоброзичливців. Вона підкреслює, що спочатку не знала, як реагувати, але спокійно відноситься до ситуації, так як вважає себе вільною від забобонів.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Терон зазначає, що рідко говорить про гендерної приналежності сина. Вона лише закликала всіх поважати вибір спадкоємця і використати правильне займенник.

"Історія моєї дочки — це її історія. Якщо вона захоче, одного разу вона сама розповість її. Мені важливо, щоб навколишні використовували правильне займенник, коли говорять про неї", заявила Терон.

Вона вважає, що поки що рано говорити з дітьми про щось більше і вони самі обирають свій шлях.

"Мені просто подобається, що вона розмірковує вільно. Бог знає, як воно буде, але мені подобається, що вона вільно висловлює свої бажання", — говорить актриса.

Нагадаємо, Шарліз Терон вперше розповіла, чому наряджає сина в сукні.

Як повідомляв Знай. ua, нестаріюча Ніколь Кідман знялася в гарячій фотосесії в свої 52.

Також Знай. ua писав, що Марго Роббі, Ніколь Кідман і Шарліз Терон підготували "Бомбу" фанатам.