Російська телеведуча Дана Борисова знову повернулася до наркотиків і навіть викликала "швидку", щоб лікарі полегшили її ломку. Про це повідомляють російські ЗМІ. Так, стало відомо, що зірка викликала лікарів в свій будинок на Великій Філевської, вона скаржилася на погане самопочуття та головний біль. Медики швидко знайшли джерело "хвороби" – у 43-літньої Дани Борисової була наркотична ломка. Звичайно ж лікарі швидкої полегшили її стан, надавши першу допомогу, а також направили її в найближчу поліклініку до нарколога.

Дана Борисова, Ivona
Дана Борисова, Ivona

Також стало відомо, що через кілька днів після цього інциденту медична допомога знадобилася вже дочки Дани Борисової – 12-річній Поліні. Підлітка госпіталізували зі струсом. Дівчинка розповіла, що її мати повернулася до наркотиків, і через це стався конфлікт. Повідомляється також, що днями Борисова повинна відправитися на черговий рехаб – лікувати свою любов до речовин в тайському Самуї.

Дана Борисова з дочкою, Ivona
Дана Борисова з дочкою, Ivona

Нагадаємо, Дана Борисова загриміла у чорний список СБУ після п'янки з Козловським.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дани Борисової заборонили в'їзд в Україну.

Також портал "Знай.ua" писав, що фанатка Путіна Дана Борисова приїхала в Київ і розповіла, як порадувала митників.