Відома російська актриса Христина Асмус, яка полюбилася публіці роллю Варі у серіалі Інтерни, часто радує фанатів яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно дружина російського коміка Гаріка Харламова вляпалася у секс-скандал, сталося це після того, як в прокат вийшов фільм "Текст" з постільною сценою за участю Крістіни. Але здається, пристрасті вщухли, і актриса продовжує тішити фанатів новинами зі свого життя.

Так, нещодавно красуня виклала в мережу миле фото, на якому з'явилася у "зефірному" образі. На ній напівпрозора бежева сукня, крізь яку просвічується білизна, про що фанати нагадали Христині. Волосся Асмус красиво укладене, а на її обличчі яскравий макіяж. Вона зображена, сидячи на диванчику, і млосно дивиться в камеру, тримаючи в руках флакончик з духами. Фолловери актриси не залишили без уваги нове фото і почали засипати її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.