Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне відео, запустивши новий проект на каналі YouTube під назвою "Музыкалити". Так, артист пояснив, що на шоу він збирає двох музикантів різних поколінь і обговорює з ними найсвіжіші треки, а гостями Максима стали Микола Басков і репер Моргенштерн.

"МУЗЫКАЛИТИ - новий проект @gazgolderlive, де я збираю двох музикантів різних поколінь і обговорюю з ними найсвіжіші треки. Мій друг @nikolaibaskov і @morgen_shtern не у всьому зійшлися, зате вийшло весело.", - поділився емоціями Галкін. Фоловери залишилися в захваті, проте багатьом зовсім не сподобалося, що інтелігентний чоловік Пугачової так багато матюкається, адже зазвичай він розмовляє інакше.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.