Український актор зі знаменитої студії "Квартал 95" Степан Казанін досить рідко афішує особисте життя і показує любу сім'ю в Instagram. 19 грудня знаменитість відзначив свій 45-й день народження. Так, дружна сім'я "Кварталу 95" трепетно привітала артиста, зазначивши, що вони вважають Степана найжиттєрадіснішим з усієї команди.

"Сьогодні, в День святого Миколая, народився найжиттєрадісний "кварталівець", душа компанії - Стьопа Казанін.
З Днем народження, @kazaninstepurik! 🎉🎈🎁 Залишайте свої привітання Стьопі в коментарях.", - сказано на офіційній сторінці "Квартал 95". Фолловери ж засипали Казаніна побажаннями: "Здоров'я і творчого натхнення Степан!!!! Творіть і насолоджуйтеся! !!", "Мої щирі вітання! Нехай все складеться якнайкраще!!! Щастя і здоров'я, удачі і успіхів, всіх благ і всього самого найкращого!!! :) :) :)", "З Днем народження, Степане!!! Ти просто геній , даруєш радістьі шикарний настрій людям, будь таким завжди , ти Кращий!!!!!", "З днем народження, всього найкращого💞💖", "Те відчуття коли народився в день Св. Миколая. Але батьки назвали Стьопа😅".

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадаємо, Кошовий з Кварталу 95 знатно потролив "Україну в смартфоні" Зеленського, зал хитався.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Хто замінить Зеленського: Кошовий із Квартал 95 назвав прізвище.

Також "Знай.uа" писав, що Квартал 95 знайшов несподівану заміну Зеленському.