Відомі голлівудські акторки Різ Візерспун і Дженніфер Еністон отримують більше мільйона доларів кожна за один епізод серіалу "Ранкове шоу".

Шоу отримало велику популярність. Телесеріал створено за книгою журналіста Брайана Стелтера "Початок ранку: Всередині телепередач "World of Morning TV". Прем'єра телесеріалу відбулась на "Apple TV+" 1 листопада 2019 року. Серіал вже визнано у номінаціях на престижні премії.

Дженніфер Еністон, glamour
Дженніфер Еністон, glamour

Так, Дженніфер Еністон і її колега Різ Візерспун були номіновані на премію "Золотий глобус". Також номінований і сам серіал. Еністон, яка нещодавно створила сторінку у соціальній мережі Instagram, показала відео, як вона з Візерспун відреагували на цю новину.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зазначимо, що на виробництво однієї серії корпорація виділяла близько 15 мільйонів доларів, Акторка Дженніфер Еністон стала однією з продюсерів "Ранкового шоу". Церемонія "Золотий глобус-2019" відбудеться 5 січня 2020 року.

Нагадаємо, у Харламова після інтимних сцен з Асмус розв'язався язик: "Психлікарня і поминки".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Паш розповіла про почуття до Гаррі Поттера та містику у своєму житті: "Битись головою об стіну...".

Також портал "Знай.ua" писав, що Alyona Alyona знялася повністю оголеною, прикрилася лише мандаринкою: "Шикарна мадам!".