Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк, яка зараз бореться з онкологічним захворюванням, може назавжди лишитися паралізовано. Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" вже декілька місяців перебуває на лікуванні, однак її стан значно не покращився.

Фанати акторки почали припускати неймовірні теорії щодо причини хвороби Заворотнюк. Деякі користувачі мережі заявляють, що вона розплачується за те, що розбила сім'ю колеги по цеху Сергія Жигунова.

Сергій Жигунов та Анастасія Заворотнюк, Facebook
Сергій Жигунов та Анастасія Заворотнюк, Facebook

Жигунов 23 роки був зразковим сім'янином, поки на знімальному майданчику серіалу "Моя прекрасна няня", не познайомився з Анастасією Заворотнюк. За словами Сергія, Настя включилася в роботу відразу. Артисти знімалися дуже багато і постійно знаходилися разом, що в результаті і призвело до взаємної любові.

Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов, фото: Новые известия
Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов, фото: Новые известия

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зазначимо, що за здоров'я Заворотнюк переживають мільйони її фанатів. Зараз її доглядають матір та чоловік Петро Чернишов по черзі.

Однак відомо, що зірці зробили ряд операцій, після яких її стан нормалізувався. Лікарі видалили пухлину повністю, що дає їй шанс на одужання. На даний момент вона дотримується спеціальної дієти і проходить медикаментозне очищення організму.

Анастасія Заворотнюк, фото: Anews
Анастасія Заворотнюк, фото: Anews

Повідомляється, що зараз Анастасія Заворотнюк проходить курс реабілітації, при цьому її організм добре переносить всі необхідні процедури. Крім того, у Заворотнюк минули сильні головні болі, налагодився сон і з'явився апетит.

Нагадаємо, близький друг сім'ї "Моєї прекрасної няні" повідомив радісну звістку.

Як повідомляв Знай. ua, таємний коханець Заворотнюк під носом у Путіна презентував "Слугу народу" Зеленського Росії: фото.

Також Знай. ua писав, чому Заворотнюк тримають за сімома замками.