Голівудська акторка Шарліз Терон поділилася спогадами про найгіршу ніч у своєму житті, коли її мати застрелила батька. Знаменитість детально описала те, що трапилося в інтерв'ю National Public Radio.

"Мій батько був алкоголіком все життя – я не знала його іншим. Це була безнадійна ситуація, з якої наша сім'я не могла вибратися. Кожен день непередбачуваний, коли ти живеш з алкозалежним, і це почуття залишається з тобою на все життя, і не тільки через ту фатальну ніч. Я думаю, що наша родина була не зовсім здоровою", – зізналася Шарліз.

В ту фатальну ніч, за словами Терон, її батько був настільки п'яний, що "не міг йти, коли входив у дім з пістолетом".

Шарліз Терон
Шарліз Терон

"Ми з мамою були в моїй спальні, коли все трапилося. Ми притулилися до дверей, тому що він намагався вибити її. Потім він зробив крок назад і тричі вистрілив у двері. Жодна з цих куль не влучила в нас, і це просто диво. Але моя мама вирішила запобігти біді", – сказала актриса.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Шарліз Терон зі своєю мамою
Шарліз Терон зі своєю мамою

При цьому Шарліз зазначила, що насильство, яке їй довелося пережити у своїй сім'ї, вона поділяє з багатьма людьми і не соромиться про це говорити.

"Мені не соромно про це говорити, тому що я думаю, що чим більше ми говоримо про подібні речі, тим більше розуміємо, що ми не самотні. Для мене це завжди була історія про те, що значить вирости і жити поряд з людиною, що страждає від залежності, і які наслідки це може мати", - підсумувала вона.

Нагадаємо, що Шарліз Терон кинулася захищати сина-трансгендера: "Моя донька".

Як повідомляв портал Знай.uа, Шарліз Терон вперше розповіла, чому наряджає сина в сукні.

Також портал Знай.uа писав, що Марго Роббі, Ніколь Кідман і Шарліз Терон підготували "Бомбу" фанатам.