Катерина Кухар – відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками", актриса і просто неймовірно чарівна жінка. Катя активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками фотографіями та новинами свого особистого і творчого життя. Нещодавно знаменитість виставила несподіване фото, позуючи з донькою Анастасією, яку довгий час приховувала від чужих очей. Так, артистка і маленька красуня стали головними героїнями глянцю "Отдохни", адже до цього на сторінках видань з'являвся лише її старший братик Тимур.

"Знайомтеся, це Настя!♥️
якби ви бачили, як ця маленька принцеса👸🏼 готувалася до зйомки, підбирала вбрання, як світилися від щастя її очі...😍
Вона всім сусідам розповіла, що у неї буде фотосесія і те, що її нарешті покажуть...😄", - поділилася радістю Кухар. Фолловери залишилися в захваті: "Маленька красуня🌹🌹🌹", "На тата схожа ❤️", "Які гарні 😻💥", "Красуня і мама і доця🤗". "Татусева дочка, красоточка!!! Зі святом!!!", "Принцеси😍🌼🌼🌼", "Як під копірку!!!!! Красуні! Осяйні такі", "Просто маленьке диво! Така мила💫".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще