Відома українська співачка, актриса і дизайнер Надя Мейхер, яка отримала славу, виступаючи в групі "ВІА Гра", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. Так, цього разу Надя вирішила прорекламувати розпродаж у своєму бутіку і виклала для цього пікантне фото.

Як видно, перед камерою зірка з'явилася в спокусливому чорному платті з цікавим візерунком, яке щільно обтягує всі вигини фігури і підкреслює пишне декольте. Волосся Наді розпущене і красиво покладене, на її обличчі легкий макіяж і промениста усмішка, а на шиї масивне намисто зі смарагдовими камінням. Мейхер красиво прилягла на стіл, декорований свічками, свічниками і яблуками. Шанувальники в захваті від нового фото зірки і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.