Відома українська телеведуча і мандрівниця Регіна Тодоренко часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно красуня з сім'єю відправилася на казковий острів Балі, схоже, там вони будуть зустрічати новорічні свята. Звичайно ж Регіна не втрималася і почала викладати гарні фото з відпочинку.

Так, в цей раз телезірка показала сонячне фото, на якому зображена в оточенні соковитої зелені. На ній простий злитий білий купальник, крізь який, як помітили фанати, просвічуються соски. Пишне довге волосся Регіни розпущене і укладене на одне плече, а на обличчі років макіяжу. У підписі до фото Тодоренко нагадала про конкурс, який проходить на сторінці її чоловіка Влада Топалова. А прихильники кинулися брати участь, не забуваючи залишати компліменти зоряної красуні.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.