Кортні Кардашьян – старша з сестер знаменитого сімейства Кардашьян-Дженнер, їй вже 40 років, але вона запросто втре носа будь-якій 20-річній. Ця красуня зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram, яку часто радує яскравими моментами свого життя. так, цього разу зірка показала в мережі цікаве фото у відвертому образі.

Як видно, кокетка Кортні сидить за піаніно з широко розсунутими ногами. На ній широкі темні брюки і червоно-чорний мереживний топ, з якого ледь не вивалюються груди, а на руки вона одягла прозорі чорні рукавички до ліктів. Її волосся розпущене і трошки розпатлане, а на обличчі легкий макіяж. Однією рукою Кортні тримає кілька аркушів паперу, а другу поклала на піаніно. Шанувальники в захваті від фото красуні і почали засипати її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.