Алла Добкіна – 26-річна дочка скандального проросійського екс-нардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже вийшла заміж і народила сина, вона має власну картинну галерею і є засновницею благодійного фонду. А ще Алла активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами. Так, в цей раз красуня показала пікантне фото, а в підписі до нього розповіла про сімейні традиції.

Як видно, перед камерою Добкіна з'явилася в досить відвертому образі. на ній тільки красиве біле пальто, під яким немає одягу, а одна лише білизна. При цьому на ногах моделі масивні чорні черевики, а сама Алла сидить у цікавій позі навпочіпки. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі щільний шар макіяжу. У підписі до фото дівчина розповіла про сімейні традиції, а також нагадала фоловерам, що потрібно частіше зустрічатися з родичами.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.