Молода дружина відомого телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко, яка у 2016 році стала "Міс Україна", часто радує публіку яскравими моментами свого життя в Instagram. Так, в цей раз красуня показала гарне фото, на якому з'явилася в неймовірно сильному та спокусливому образі.

Як видно, Саша відображена в студії на темному тлі, на фотосесію вона прийшла в сексапільному короткому платты сіро-рожевого відтінку оригінального фасону з одним рукавом. Цей наряд підкреслив ідеальну фігуру зоряної красуні, а також оголив витончене плече і шию. Довге пишне волосся моделі розпущене і красиво укладене, а на її обличчі яскравий макіяж і промениста усмішка. У підписі до фото Олександра написала: "New Year loading 98%. Зловили вже святковий настрій?". Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати нове фото красуні.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Популярні новини зараз
Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.