Популярна українська письменниця, уродженка Одеси і дружина російського артиста Влада Топалова Регіна Тодоренко, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно красуня вирушила на казковий острів Балі, де, мабуть, буде відзначати новорічні свята. Звичайно ж вона не втрималася і почала викладати фото з красивого пляжного відпочинку.

На новому фото, яке показала зоряна красуня, вона з'явилася на білому піску пляжу, стоячи біля високої пальми. Позасмагати Регіна вийшла у суцільному чорному купальнику, який підкреслив її ідеальну фігуру. Довге пишне волосся зірки розпущене, а на її обличчі немає макіяжу. Тодоренко знята з незвичайного ракурсу, таким чином її ноги візуально виглядають ще довшими. Шанувальники в захваті від нового фото Регіни, її засипають компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.