Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка в минулому році вийшла заміж за російського артиста Влада Топалова, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно красуня разом з сім'єю відправилася відпочивати на острів Балі, звідки активно постить яскраві соковиті знімки в соцмережі.

В цей раз Тодоренко похвалилася шанувальникам, що зайнялася серфінгом і навіть показала на фото, як ловила хвилю. Як видно, на знімках Регіна відображена, стоячи на дошці для серфінгу, а поруч з нею ще кілька людей ловлять хвилю. Видно, що зірка захоплена цим заняттям, а підписи до фото стає зрозуміло, що вона в захваті. "Моє хобі! Тиждень занять, і ти у відмінній формі. Вчора пропливла 5км, сьогодні пропливла 5км. У мене ниє спина, плечі, ребра і стегна в синцях, але мені так подобається, що я готова продовжувати. Така ось дивна любов до болю". Шанувальники в захваті від нового фото Регіни, її засипають компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.