Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість виставила свіжий кадр, позуючи в стильному зимовому образі. Так, артистка приміряла плюшеву дублянку, джинси-оверсайз, чорну толстовку, і грубі черевики, доповнивши вбрання яскраво-синіми сонцезахисними окулярами і місткою сумкою.

"✨ Доброго дня!", - побажала фанатам Лорак. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Бідна нога)", "Славна,але поза....", "Як з колгоспу", "Ось біда: вона знову хоче пісяти 😂😂😂😂", "Відразу навіть не впізнати. Молоденька дівчина.", "Чудово виглядаєш, Кароліна❤️", "Наша Кароліна завжди на стилі і завжди в прекрасному настрої!".

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.