Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка свого часу прославилася чином "бджілки" з однойменної пісні, показала, що давно виросла і показала кілька спекотних кадрів у соцмережі Instagram. Треба сказати, що в цьому образі красуня з'явилася у відвертому еротичнім кліпі на пісню "Хочу я баса".

Як видно, перед камерою Аліна з'явилася в сексапільному чорному боді і чорному ліфчику, який ледь утримує її пружний бюст. А на ногах артистки чорні ботфорти. Гросу відображена на блискучому агресивно-червоному тлі, а в кліпі, де вона в цьому вбранні, співачка еротично рухається. У підписі до фото зірка розповідає про те, як любить змінювати образи, а в кінці зазначила, що зараз вона частіше оголює свою душу, ніж тіло. Шанувальники не залишили без уваги таку спекотну публікацію артистки, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначною заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.