Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила трепетний кадр, позуючи в затишній домашній обстановці. Так, артистка приміряла пікантне облягаюче чорне плаття з елегантним розрізом на плечі, показавши, як прикрашає будинок до Нового року, а також трохи поспілкувавшись з шанувальниками в коментарях. Приміром, Катерина зізналася, що з радістю їсть солодке.

"До Нового року готую усе зазделегідь, адже з високим темпом життя можна забути про деталі, які під час свят такі важливі і створюють особливий настрій. Дістала святковий посуд, освіжила в посудомийній машині, блищить. Дім прикрашено, а ось подарунки ще не всі встигла купити. А як у вас зі святковим настрієм та підготовкою до Нового року?", - поділилася емоціями Осадча. Фолловери залишилися в захваті: "Ви спите в холодильнику ,завжди свіженька!👌🏻😍", "Катерина, як ти це робиш! тобі вісімнадцять на цьому фото!😱", "👏👏👏Я від вас у захваті! Як від жінки i як від матері!!! 👍👏👏😍😍", "Шикарна, через Вас передається святковий настрій.💕".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.