Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася трепетною серією кадрів з прем'єри власного зимового шоу "Різдвяна історія", позуючи на сцені в різних вбраннях. Так, артистка виступила в компанії зіркових друзів, таких як "Время и Стекло", KAZKA, Michelle Andrade та інших, а на виступі з DZIDZIO і зовсім приміряла костюм імбирного пряничка. Також участь взяли актриси гумористичного шоу "Жіночий квартал", показавши, як гадають на Дана Балана, а до Наді Дорофєєвої та Позитива Кароль вийшла в ефектній сукні з капелюшком-головою Свинки Пеппи.

"На санях з вітерцем: на #різдвянаісторіязтіноюкароль група @vremyaisteklo виступили з дуже ефектним номером: @positiff вийшов на сцену в образі сучасного Санта Клауса в яскравому зеленому костюмі та червоній куртці, а @nadyadorofeeva в сяючій міні-сукні з бантом. У такому образі співачка була схожа на яскравий новорічний подарунок. Артисти заспівали свій україномовний хіт "Дим" і з льодового катка піднялися в повітря над Палацом спорту на великих санях з оленями. Після їх виступу Тіна Кароль презентувала артистам символічні подарунки - яскраву корону принцеси для Наді і кумедну шапку Наполеона для Позитива. Такі подарунки нагадували ті речі, в яких артисти зустрічали Новий рік у дитинстві. Сама ж Тіна теж вирішила приміряти дивний капелюшок - у вигляді Свинки Пеппи.", - йдеться на офіційній сторінці Кароль. Фолловери залишилися в захваті, засипавши Тіну компліментами.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.