Онкохвора актриса Анастасія Заворотнюк може зустріти Новий рік у лікарні. Фанатів засмутила така новина, адже всі з нетерпінням чекають хороших новин від рідних артистки про поліпшення її стану.

В мережі стає все більше фан-сторінок Анастасії Заворотнюк, де публікують раритетні фотографії "прекрасної няні" різних років. Так, з'явився кадр 2016 року напередодні Нового року.

На одній із передноворічних вечірок російського телеканалу Анастасія Заворотнюк сфотографувалася з Дідом Морозом і його палицею. Вона грайливо підняла ногу, коли позувала для фотографа.

В коментарях фанати бажали Анастасії якнайшвидшого одужання і написали багато теплих слів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Настя, просто вір у себе! Відкинь сміття і живи кожен день з відчуттям абсолютного щастя і воно прийде! Я вірю, що ти все зможеш!!!!!! Послухай Джо Диспенза! У ньому багато потрібного!!! Обіймаю від серця дуже сильно!!!!!!", "Господи 🙏нехай диво здійсниться, Настя одужуй 🙏🙏🙏💕", " Звичайно ж дай бог тобі здоров'я міцного настуся тримайся ми з тобою. 💓🌺", " Вірю в диво! Все буде добре!" - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, Ігор Лесев показав, як Гончарук повторює помилки Гройсмана.

Як повідомляв Знай. ua, Ігор Лесев застеріг Україну від сумної долі Індії.

Також Знай. ua писав, що Ігор Лесев показав, як готують заміну Гончарука Авакова.