Зовсім скоро настане 2020 рік Білої металевої миші, який стане початком нової декади. І ялинку, і будинок, і святковий стіл радять прикрашати в білих тонах, з маталлическими деталями, щоб мишка принесла більше радості і багатства. Втім, не всі українські зірки шоу-бізнесу забобонні, проте багато з них вже встигли похвалитися прикрашеними деревцями і затишною атмосферою. Пропонуємо поглянути на гарні ялинки знаменитостей, які точно не залишать нікого байдужим.

Катя Осадча і Юрій Горбунов прикрасили ялинку в біло-блакитних тонах, а також доповнили декор новорічними упаковками подарунків.

Оля Полякова похвалилася дуже незвичайною "дівчачою" ялинкою в біло-рожевій гамі, а в якості іграшок вибрала масивні квіти, бантики і ковзани.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Леся Нікітюк разом з племінницями прикрашала відразу дві ялинки в рідному Хмельницькому, зізнавшись, що обидва купиленных деревця зібрані з гілок.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес в їх новому будинку зачарували шанувальників пухнастим деревцем, суцільно завішаним різними іграшками в біло-синіх кольорах із золотою гірляндою.

Ані Лорак з дочкою Софією позували на тлі біло-золотої ялинки з масивними кульками, подарувавши шанувальникам затишний новорічний настрій.

Настя Каменських і Потап поки що не хвалилися ялинкою, але показали святкові прикраси в вигляді заводних каруселей, пряникових будиночків і куль з штучним снігом.

Виконавець MELOVIN також приховує, як прикрасив будинок до свята, однак черпає новорічний настрій з Львівського театру опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.